Весняна толока депутатів Закарпаття у Чопі видалась результативною

На виконання розпорядження голови облради М.Кічковського у рамках проведення місячника „За чисте довкілля” в області у День довкілля, 17 квітня ц.р. органи місцевого самоврядування краю, депутати всіх рівнів узяли активну участь у традиційній „Депутатській толоці”, яка пройшла по всьому краю.

Влада і громада разом із молоддю спрямували свої зусилля і можливості на ефективну роботу, щоб наш край був ще кращим і привабливішим.
У м.Чоп. цього дня по пр. Залізничників та вул.Миру депутати висадили 50 саджанців сосни. Тут до депутатської толоки долучились і депутат обласної ради, зокрема, Володимир Чубірко, депутат Ужгородської районної ради Олександр Єфименко, начальник ст.Чоп Львівської залізниці Олександр Пушкаш та ін.
– Міську раду та міськвиконком, – розповідає начальник відділу внутрішньої політики Діана Вашко, – з честю представили заступник міського голови Арпад Буркуш, секретар міської ради Оксана Фелдій, депутати Борис Марухнич, Катерина Вересюк, Олександр Ломов, Віктор Сігайов, Олександр Бажура, Олександр Максимчук, Михайло Чолавин, Василь Купавцев, Михайло Рябошапко, Олександр Радаманов та ін.
Безперечно, завдяки спільним зусиллям, поруч з алеєю сакур з‘явилася соснова алея.
Матеріал для посадки безкоштовно надало Анталовське лісництво.
Анна Романенчук, сайт Закарпатської обласної ради