У Мукачево проходить першотравневий зліт байкерів

Вчора у центрі міста над Латорицею розпочався щорічний першотравневий зліт байкерів. До Мувкачева з’їхалося більше 100 вершників на залізних конях з усієї України та сусідніх Угорщини, Польщі, Чехії.
Організатором параду виступив місцевий байкерський клуб «7 legion».
З 10.00 ранку на центральну площу міста почали з’їжджатися кремезні дядьки на мотоциклах, у шкіряному одязі, здебільшого бородані,  подекуди, у супровіді милих пані. Усі в гарному настрої – налаштовані на гучне святкування. Ревіння моторів сповіщало про початок дійства. Польова кухня пригощала новоприбулих учасників байк-параду горілочкою, а оркестр 128 механізованої бригади попри спеку не давав спочину вухам учасників та усіх тих, хто зібрався на площі подивитися на металевих скакунів.
Близько 15.00 ведучий заходу запросив учасників параду вишикуватися, а опісля дав команду прямувати у Комсомольский парк, який в минулом уроці перейменували у парк Перемоги, саджати дерево.
У центрі міста святкування триватиме до 19.00, а тоді переміститься до одного з нічних закладів міста. Завтра учасники байк-параду візьмуться участь у мото-шоу в межах «Drag Racing 2010».
Маріанна Савицька, Мукачево.нет