Закарпатські митники знайшли в автівці румуна тютюнову контрабанду

На цих вихідних у міжнародному пункту пропуску “Дякове” в напрямку “вибуття” з України в республіку Румунія прибув громадянин Румунії на легковому автомобілі “Дачія”.
На основі здійснення аналізу та оцінки ризиків автомобіль  ” Дачія” було виведено  із “зеленого коридору” в “червоний коридор”. Під час здійснення поглибленого прикордонно – митного контролю особистих речей та транспортного засобу громадянина Укураїни та легкового автомобіля ” Дачіа” прикордонним нарядом “ОТЗ”, а також  інспектора митниці, за допомогою технічних засобів прикордонного контролю для огляду транспортних засобів, в транспортному засобі виявлено в  в спеціально виготовленому тайнику паливного баку в якому знаходились  не вказані у митній декларації та  не заявлені в усній формі сигарети у розмірі 250 пачок на суму 923 гривні.

У зв’язку з тим, що громадянин Румунії намагався незаконно вивезти контрабандний товар,використовуючи конструктивні особливості транспортного засобу, легковий автомобіль марки “Дачіа” було вилучено разом із контрабандними сигаретами.

Загальна вартість затриманої контрабанди становить 27 902 гривні.