На Закарпатті розроблено каталог інвестиційних пропозицій

Загалом в економіку Закарпатської області інвестори із 48 країн світу вклали майже 350 мільйонів доларів. У першому кварталі цього року у порівнянні з аналогічним періодом 2009-го року фіксувався спад інвестицій майже на третину.
Про це у понеділок, 5 липня, на селекторній нараді по відпрацюванню єдиного механізму розробки інвестиційних проектів в країні, яку проводив міністр економіки Василь Цушко, повідомив начальник головного управління економіки Закарпатської облдержадміністрації Віктор Погорєлов.

Віктор Погорєлов повідомив, що в області нещодавно було розроблено каталог інвестиційних пропозицій. На основі матеріалів міжнародного інвестиційного форуму, який відбувся на Закарпатті всередині червня, в області проводиться робота по розробці десяти пріоритетних інвестиційних проектів, з подальшим створенням електронних презентацій та їхнім поширенням серед ділових кіл та потенційних інвесторів. Серед пропозицій, які були озвучені Закарпаттям на селекторній нараді – відновлення діяльності вільних економічних зон, в рамках закону “Про статус гірських населених пунктів України” запровадження спеціальних режимів інвестиційного сприяння в Закарпатській області тощо.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА