На 60-річчя Януковичу заспівають 29 співаків. Серед них Басков, Ротару, Кіркоров, Валерія…

У п’ятницю з 10-ї до 12-ї години Віктор Федорович прийматиме вітання і подарунки на робочому місці. А потім святкування перенесеться до державної резиденції “Залісся” під Києвом. Там вже начебто підготували вертолітний майданчик для особливих гостей із дальших країв, а також шатро на півтори тисячі осіб.

Після святкування у “Заліссі”, як стверджують джерела, Янукович на вертольоті вирушить до Борисполя. А звідти – до Криму. Там теж готуються до приїзду президента. Так над центральною кримською трасою розвішували білборди та “розтяжки” з написом “Янукович – надія Криму”.

На день народження команда Віктора Федоровича запросила вершки української та російської естради. Головною прикрасою концертної програми має стати виступ Миколи Баскова. Разом із Басковим з Росії приїдуть також Філіп Кіркоров, Валерія, “Дискотека Аварія” та інші менш відомі виконавці. Від України запросили Софію Ротару, Вєрку Сердючку, Тіну Кароль, Ірину Білик, Іво Бобула, Катерину Бужинську.

У списку українських виконавців немає радника Президента Таїсії Повалій, яка підтримувала Януковича на всіх передвиборчих кампаніях. Як пояснив продюсер і чоловік співачки Ігор Ліхута, 9 липня Тая відлітає до Вітебська на “Слов’янський базар”.

24tv.com.ua