ФУТБОЛ. Алчевська “Сталь” переграла ужгородське “Закарпаття” — 2:1

Останній контрольний поєдинок у рамках херсонських зборів ФК “Закарпаття” провів у Євпаторії проти першолігової “Сталі” з Алчевська. Підсумковий рахунок — 1:2 не в нашу користь.
Незважаючи на “сухі” цифри у першому таймі, гру нудною аж ніяк не назвеш: гольові епізоди, у виконанні обидвох колективів не дозволяли глядачам бодай на мить відірватися від матчу. Однак більш близькими до взяття воріт були саме підопічні Ігоря Гамули. Нападник Чарлес Невуче та півзахисник Сергій Артюх на двох змарнували щонайменше чотири стовідсоткових нагод.

Протягом усього матчу ініціатива переважно була на боці ужгородців. І лише удар на 65 хвилині від Матвія Бобаля нарешті досяг мети: нападник, який вийшов на заміну, скористався відмінною передачею врозріз від партнера й будучи на самоті з голкіпером суперника зробив останнього безпомічним — 1:0.

“Слизький” рахунок не дозволяв закарпаттям перевести гру в спокійніше русло, чим сповна скористалися футболісти “Сталі”. За марнотратство у першому таймі ужгородців покарали в останній десятихвилинці — на 82 та 85-х хвилинах. Співавторами пропущених голів сміливо можна назвати центральних захисників команди, які нічим не завадили супернику забити вирішальні м’ячі — 1:2, і такий результат зафіксував фінальний свисток арбітра матчу.

Мабуть, не найкращим чином завершуються тренувальні збори ужгородського ФК, проте на настрій футболістів поразка особливо не вплинула. Сподіваємось капітуляція дозволила Ігорю Гамулі та гравцям “Закарпаття” зробити певні висновки й у офіційних матчах херсонських огріхів не побачимо.

Після поєдинку команда повернулася на місце дислокації в Херсон, а вже 10 липня колектив повернеться на рідні терени. В Ужгороді на команду чекає фотосесія і зустріч з журналістами. Далі підопічні Ігоря Гамули готуватимуться до першого календарного протистояння у першій лізі. 17 липня “Закарпаття” на виїзді зустрінеться з “Олександрією”.

Склад ФК “Закарпаття”:
воротар — 1. Олександр НАДЬ; захисники (розташування зліва направо) — 29. Мессіас ЛЕАНДРО, 2. Іван ЛЕНЬ (61хв., 5. Алєксандр МАЛИГІН), 13. Андрій БОЙКО, 77. Віталій КОМАРНИЦЬКИЙ; півзахисники — 28. Сергій АРТЮХ (45 хв., 4. Євген ЛИСИЦИН), 7. Мірко РАЙЧЕВІЧ (61 хв., 14. Ігор МАЛИШ), 23. Владислав МИКУЛЯК (к) (45 хв., 15. Матвій БОБАЛЬ), 9. Платон СВИРИДОВ, 30. Микола ГІБАЛЮК (45 хв., 16. Юрій ШТУРКО); нападник — 10. Чарлес НЕВУЧЕ.

Інформаційний відділ ФК “Закарпаття”