Закарпаття: Архієпископ Феодор зустрівся з головним міліціонером краю

У п’ятницю, в Головне управління закарпатської міліції завітав архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор, котрий зустрівся з керівником головного управління полковником міліції Віктором Русином. Владика привітав Віктора Павловича з його нещодавнім призначенням на посаду та подарував йому ікону святого Димитрія Солунського, привезену з грецького міста Салоніки. Святий Димитрій Солунський є покровителем воїнів, отож, як зазначив архіпастир, як духовенство, так і правоохоронці є воїни Христові у боротьбі зі злом.

Після вручення ікони владика Феодор призвав на Віктора Русина в роботі Боже благословення і побажав, щоб завжди були благодать і мир, який так необхідні у нашій державі, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net в ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області.

Головний міліціонер краю подякував за такий цінний подарунок і в свою чергу вручив архієпископу Почесну відзнаку ГУМВС України в Закарпатській області й щиро подякував за те, що владика Феодор духовно наставляє вірян, серед котрих, до слова, є чимало працівників міліції.

Віктор Русин зазначив, що духовна служба є вкрай важливою, тому що це запорука успіху людей у житті.

zakarpatpost.net