Ужгород: Голова УНП Юрій Костенко заявив, що його партія готова до виборів 31 жовтня

Українська народна партія братиме участь у виборах до місцевих органів влади, що призначені на 31 жовтня цього року.
“Як найбільша в Україні права політична партія, УНП має зареєстровані організації у всіх районах і областях України, а відтак має право і можливість взяти участь у місцевих виборах по всій країні. Зокрема Закарпатська обласна організація може делегувати своїх членів, прихильників, активних громадян, котрі поділяють ідею економічного націоналізму,  до рад усіх рівнів – від сільської до обласної”, – заявив голова УНП, народний депутат України Юрій Костенко у неділю на засіданні Ради Закарпатської обласної організації Української Народної Партії в Ужгороді.

“Оскільки новий закон про вибори передбачає також вибори за мажоритарною системою, Закарпатська УНП планує залучити до команди обласної організації авторитетних господарників, керівників, громадських діячів – тих, хто може відстояти національний інтерес в економічній сфері”, – заявив голова обласної УНП Іван Габор.

З огляду на це, члени Ради прийняли рішення щодо проведення консультацій з патріотичними організаціями Закарпаття та підприємцями, фермерами, інтелігенцією, науковою громадськістю, інтереси яких захищає УНП.

Гасло УНП: „Виробляй, купуй, захищай українське – бо це твоє!”, – є тим дороговказом, який допоможе захистити інтереси національного виробника, вчителя, медика, малого підприємця.

Закарпаття онлайн