Закарпатські ДАІшники відвідали підшефний дитбудинок у селі Бене на Берегівщині

Співробітники закарпатської міліції регулярно відвідують підшефні навчально-виховні  заклади, де проводять профілактичну роботу з вихованцями, надають їм фінансову і матеріальну допомогу.
Так, днями керівництво ВДАІ ГУМВС України в Закарпатській області побувало у  дитячому будинку інтернатного типу у селі Бене на Берегівщині.

Варто сказати, що педагоги  тут  докладають усіх зусиль, аби створити дітям сприятливі умови проживання,  максимально наближені до домашніх, правильно організувати  життя і розвиток дітей, оточити  кожного вихованця турботою і увагою задля  зміцнення здоров’я,  формування особистості, забезпечення соціально-психологічної реабілітації та адаптації дитини. Для цього у дитбудинку спеціально організований  навчально-виховний комплекс  разом з корекційно-розвивальною та лікувально-оздоровчою роботою.

Дітки у цьому закладі мають не лише добрі умови для свого фізичного і розумового розвитку. Тут також дбають, аби згодом, коли вихованці  вийдуть із стін інтернату, вони знали, як правильно поводитися на вулиці. З цією метою  працівники дитбудинку облаштували чудовий імпровізований майданчик для вивчення правил дорожнього руху.

Під час свого  недавнього візиту співробітники ВДАІ  ГУМВС  прийшли до вихованців інтернату, як завжди, не з порожніми руками. Дітки отримали подарунки, солодощі, а сам заклад – ігри та обладнання для надвірного відпочинку і навчання.

ВДАІ ГУМВС України в Закарпатській області