Учені знайшли найпростіший спосіб боротьби з целюлітом

Під час статевого акту організм жінки сильно розслаблюється і посилено починає виробляти гормон естроген, який є найкращим способом боротьби з целюлітом.

Німецькі вчені провели дослідження, в результаті якого ними був знайдений найбільший простий, ефективний і до того ж безкоштовний спосіб боротьби з целюлітом. Виявляється, що боротися з цією проблемою дуже ефективно допомагають заняття сексом.

Під час статевого акту організм жінки сильно розслаблюється і посилено починає виробляти гормон естроген. Цей гормон як раз і є найкращим способом боротьби з целюлітом.

Учені зазначають, що існуюють і інші відносно недорогі і загальнодоступні методи боротьби з целюлітом. Це, перш за все, регулярні заняття спортом (плавання, біг і т.д.) та дотримання певних дієт.

Втім, фахівці вважають, що найбільш ефективним буде поєднання всіх цих методів. Крім того, слід враховувати, що одне витікає з іншого: жінка, що стежить за своєю фігурою, яка підтримує спортивну форму, має значно більші шанси на активне сексуальне життя, ніж жінки, які змирилися з зайвою вагою і в’ялою мускулатурою.

tsn.ua