Закарпаття: Завтра в Ужгороді пройде засідання Експертної Ради рейтингу «Лідер року»

Члени Ради обговорять організаційні питання, зокрема, організацію поїздок по області протягом цієї осені з метою ознайомлення з номінантами на нагороди. Це і туристичні комплекси, готелі, підприємства, лікарні, навчальні та культурні об’єкти, приватні підприємства.

Нагадаємо, що на звання «Лідер року» висуваються кращі підприємства краю, приватні підприємці, фінансові установи, туристичні комплекси та фірми, навчальні, медичні заклади, політики і громадські діячі…

Список учасників рейтингу формується за результатами опитування та анкетування, а вже кращу п’ятірку визначає Експертна Рада, до якої входять провідні журналісти Закарпаття.

Лауреати рейтингу будуть названі наприкінці грудня 2010 – початку січня 2011 року.

Детальніше про рейтинг. У 2003-му вперше побачив світ престижний закарпатський рейтинг «Лідер року», який заснував колектив газет “НЕДІЛЯ” та «Закарпатські оголошення», що має на меті насамперед відзначити тих людей, галузі та підприємства, заклади чи установи, які зробили значний внесок у соціальне та економічне життя Закарпаття.

Уже традиційно з року в рік нагороди вручаються у наступних номінаціях: «Виробник краю», «Фінансова установа та організація», «Культурно-просвітницька діяльність», «Навчальний заклад, викладач», «Готельний сервіс та туристичні послуги», «Медичний та оздоровчий заклад», «Громадське харчування та торгівля», «Приватний підприємець, підприємство», «ЗМІ, журналіст»,  «Політичний діяч», «Громадський діяч». Попри це, визначають три спеціальні премії – за вагомий внесок в тій чи іншій галузі, досягнення  чи справжній прорив.

nedilya.at.ua