Керівник Закарпаття провів в Ужгороді прийом громадян

У вівторок, 14 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида допомагав вирішувати проблеми закарпатців під час прийому громадян. Зі своїми проблемними питаннями до очільника області звернулось більше 30 краян.Так, жителька с. Чорна Тиса, що на Рахівщині, на прийом до Олександра Ледиди прийшла з житловою проблемою. Оселя пані Теодозії постраждала під час липневої стихії. Зараз будинок – в аварійному стані та непридатний до житла.

Керівник краю пообіцяв жінці посильну допомогу. Але зазначив – таких будинків в області більше трьохсот, тому найперше звертатиметься по допомогу до Уряду:

– Ми підготуємо лист на Прем’єр-міністра, щоб області допомогли вирішити проблему з відселенням постраждалих внаслідок стихії. На жаль, в області таких коштів нема і не передбачено. Навіть, якщо б ми хотіли. На це існує загальнодержавна програма.

Більшість звернень, як зазвичай, стосувались надання грошової допомоги, працевлаштування. Зокрема, питань поновлення на роботі. Керівник краю пообіцяв взяти на контроль вирішення кожного окремого питання.

Прес-центр ОДА