Завтра в Ужгороді відкриється виставка “Мальований екватор”

Завтра, у четвер, 21 жовтня, в Ужгороді відбудеться відкриття виставки “Мальований екватор” та конференція «Sup-культура» – у барі «Клюква» (колишній «Сан-Ремо»), вул. Волошина, 38. Початок о 18.00.
«Мальований екватор» — проект, який об’єднує людей різних національностей та професій, маючи на меті зібрати 40 075 картин – стільки ж, скільки кілометрів має екватор. Картини пишуть відомі успішні цікаві люди з кожної країни світу.

“Sup-культура” (автор формату івенту – Роман Петруняк, засновник INCUBATE у місті Чікаго):

  • відкрита платформа для обговорення актуальних проектів з новою аудиторією, знайомства з новими людьми та обміну успішним досвідом.
  • процес подачі  ідей та ініціатив за дружньою трапезою і дискусія щодо них. Присутні  гості  та учасники голосують за ідеї, представлені в події. Автору  ідеї, яка зібрала більшість голосів, буде вручено грант на подальшу розробку власного задуму. Форма подачі проекту  є довільною. Ідея має бути презентована публіці протягом 5 хвилинта коротко викладена в письмовому виді.
  • невід’ємним елементом кожної «sup-культури» є цікавий гість з презентацією власного діючого проекту. Кожна подія присвячена певній актуальній темі.

Підґрунтям для зародження та плідного розвитку інноваційних процесів у містах  є люди, мешканці міста, ми.
Де ми живемо? Що хочемо змінити? І як?
З’являється питання – як створити атмосферу та забезпечити відповідні  умови, що сприятимуть розвитку потенціалу міста.

Тема сьогоднішньої ужгородської «sup-культури» — «Створимо найкраще місто України»

Організатори:

Приходько Володимир — голова ініціативної групи громадського проекту «Ужгород – найкраще місто України», 2010р.

МГО «Культурно-Мистецька Фундація «ПораБуло»