У черговому номері газети “НЕДІЛЯ”: Роберт Бровді про політичні “колгоспи” та вибори; Сергій Федака про Резолюцію Ради Європи щодо Карпат; Іван Грицан про криваву різанину у Мукачеві

Перша закарпатська інформаційна газета «НЕДІЛЯ» виходить з 2003 року.Основні рубрики — День за днем, У центрі уваги, Тиждень Закарпаття, ПолітБюро, Неділя Фокус, Неділя Маркет, Спецрепортаж, Невідоме закарпаття, Неділя Спорт, Кримінал, Є такі люди, Здоров’я та інші.Розповсюджується по всій території області за передплатою та у роздріб.У черговому номері від 6 листопада читайте про таке:

Роберт Бровді: «Власними принципами ми не поступимося і в політичних «колгоспах» участі не братимемо»

Темою номер один у політичному житті держави стали вибори до місцевих органів влади, що відбулись минулої неділі. Ще до офіційного оприлюднення результатів голосування, їх активно аналізують і коментують усі, хто причетний до виборчого процесу – кандидати, лідери партійних осередків, політологи і представники мас-медіа. Поділитись власними думками, висновками та спостереженнями з приводу виборів 31 жовтня газета «НЕДІЛЯ» попросила лідера Закарпатського осередку Політичної Партії «Фронт Змін» Роберта Бровді.

Інтерв’ю з Робертом Бровді читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 6 листопада

 

Злодії роз’їжджали на скутері, видивляючись, що б украсти

Сучасна молодь вельми полюбляє їздити «з вітерцем» на скутерах і мопедах. Лише от не всі мають кілька тисяч гривень на двоколісного «коня». Тому дехто воліє не купувати власні, а красти чужі. Наразі, за інформацією підполковника міліції Михайла Пискача, на рахунку затриманих смаглявців 11 злочинів. Окрім крадіжок, їм інкримінується й одне пограбування. Хоча, можливо, це ще не всі їх «подвиги».

Детальніше про «пригоди» скутеристів-крадіїв читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 6 листопада

 

Із щоденника Сергія Федаки… Карпати

Дуже кортіло написати про вибори, але жодних на сто відсотків гарантованих цифр поки немає. Дай Бог, щоб вони з’явилися бодай у суботу, хоча великої надії на це немає. Закон дозволяє затягувати підрахунок голосів аж до кінця п’ятниці (у суботню пресу нічого офіційного так і не потрапить), а потім ще п’ять днів можна тягти з офіційним оприлюдненням. Ні, про вибори доведеться писати наступним разом. Але одними ними життя не обмежується. 26 – 28 жовтня відбувся 19-й конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи. Вдруге за свою історію він прийняв спеціальну резолюцію по Україні. Перша була по Чорнобилю, друга – по Карпатах. Що усе це означає у суто практичному ключі?

Детальніше роздуми професора Сергія Федаки читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 6 листопада

У Мукачеві зарізали хлопця, що заступився за дівчину

На вулиці вже зовсім стемніло, коли у чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції зателефонували. Схвильований жіночий голос повідомив, що неподалік магазину на вулиці Миру в місті лежить закривавлений хлопець, котрий не подає ознаки життя…

Детальніше про криваву мукачівську розправу читайте у газеті «НЕДІЛЯ» від 6 листопада

nedilya.at.ua