Футболісти з Ужгорода перемогли на дитячому турнірі у Вінниці

Чотири дні в м. Вінниця на одному зі штучних полів відбувся традиційний турнір пам’яті відомого дитячого тренера СДЮШОР «Нива», колишнього гравця СКА Львів та «Металіст» Харків, «Поділля» Хмельницький Олександра Сівака. У ньому взяло участь вісім команд із Києва, Тернополя, Житомира, Чернівців та Ужгорода (СДЮШОР – головні тренери Віктор Зубанич та Микола Фанта) серед юнаків 1998 р.н.
У дебютному матчі наші юні земляки зустрілися з командою з Буковини й підписали мирову угоду 2:2.

Наступний день був напруженим, адже ужгородці відразу грали два поєдинки. У першому вони зустрілися з ДЮСШ Житомир і виграли з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу став Сергій Машталір.

У другому матчі підопічні В. Зубанича й М. Фанти зустрілися з господарями (СДЮШОР „Нива-98″). Ця принципова гра в підгрупі завершилася знову з мінімальним рахунком 1:0 на користь юних закарпатців. І на цей раз героєм дня став Сергій Машталір.

У фіналі наші хлопці зустрілися з амбітною командою Києва. Матч був напрочуд напруженим. Після першого тайму ужгородці були попереду – 1:0. І знову на висоті був форвард закарпатців Сергій Машталір. Із таким рахунком матч і завершився.

Кращими гравцями турніру стали й ужгородці. Серед них: кращий бомбардир – Сергій Машталір, півзахисник – Віктор Симчо, захисник – Павло Міндак.

“Спорт тайм”