18-річний студент із Ужгорода став еталоном модельної краси нашої планети (ФОТО)

На міжнародному чоловічому конкурсі краси «Mister International 2010», який пройшов в Індонезії, 18-річний український студент отримав титул «Mister Model International 2010», повідомляє прес-служба «Star model group».

Щорічний міжнародний конкурс «Mister International 2010», який входить до трійки найпрестижніших світових конкурсів краси серед чоловіків, відбувся 20 листопада в Джакарті, столиці Індонезії. До Джакарти приїхали 42 учасники, переможці національних відборів країн світу, які вирішили підтримати країну святом чоловічої краси. Серед них був і представник України, наймолодший конкурсант серед усіх учасників – 18-річний житель Ужгорода Петро Мацак. Хлопець навчається в Київському національному інституті культури і мистецтв.

Під час підготовки до конкурсу учасники не забували і про відпочинок. Вони побували на Балі, відвідали спортивні змагання з єдиноборств, рафтингу.

Фінальному шоу передувало додаткове нагородження різними титулами. Представника України Петро Мацака було удостоєно титулу «Mister Model International 2010».

Титул «Mister International 2010» дістався 22-річному Райану Террі з Великобританії. Наступні чотири місця посіли представники Бразилії, Іспанії, Індонезії та Греції.

ІА «Світ освіт»