Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відкрив у смт.Середнє новий спортмайданчик зі штучним покриттям

У четвер, 25 листопада, очільник області Олександр Ледида урочисто відкрив новий спортивний майданчик зі штучним покриттям в селищі Середнє, що на Ужгородщині.

Новеньке міні-поле споруджували майже два місяці. Майданчик відповідає всім нормам – зручне покриття, огорожа, розмітка. Тож юні футболісти, навіть попри майже зимову погоду, випробовують його якість відразу після перерізання символічної червоної стрічки. До речі, грати тут можна за будь-якої погоди  – високоякісне покриття вбереже від травм і в дощ, і в сніг. І місце вибрали не даремно – міні-поле відкрили поблизу найбільшої селищної школи:
– У нас в школі навчається 586 дітей, маємо 4 спортивні команди різного віку. І, думаю, майданчик став дуже хорошим подарунком не лише для школярів, а й для всіх мешканців нашого селища, – радіє директор місцевої школи Мар’яна Бабура.
– У цьому районі зосереджено 16 невеликих населених пунктів. І Середнє – центральне селище міського типу, де проходять майже всі змагання. Відтепер тут, на території школи, можуть тренуватися команди, проходити ігри. Впевнений, нове поле стане центром тутешнього спортивного життя, – розповідає голова обласної адміністрації Олександр Ледида.
Цьогоріч на Закарпатті заплановане відкриття ще двох спортивних майданчиків зі штучним покриттям.

Прес-центр ОДА