Андрій Єрмолаєв: Після проведення реформ Україна може вийти з кризи модернізованою державою

Після проведення швидких, але болісних реформ Україна може вийти з економічної кризи модернізованою державою. Про це директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв сказав в ефірі “5 каналу”.
За словами Андрія Єрмолаєва, започатковані свого часу Леонідом Кучмою реформи були перервані кризою, яка тривала упродовж майже десяти років.

“Зараз ми входимо у другу хвилю реформ, їхня складність полягає у тому, що багато з них були відкладені й багато людей слухали обіцянки із сьогодні на завтра та були свідками політичних шоу”, – зазначив він.

Як повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, Андрій Єрмолаєв наголосив, що сьогодні Україна має шанс швидко, болісно, але провести комплекс реформ, щоб за два-три роки вийти з другої хвилі кризи модернізованою державою.

“Ми можемо втратити цей шанс, якщо послухати людей, які кажуть зачекати два-три роки. Суспільство готове чекати ще кілька років наступної катастрофи? Сьогодні потрібно знаходити компроміс і приймати рішення”, – підкреслив директор Національного інституту стратегічних досліджень.

Укрінформ