Закарпаття: На митному посту “Тиса” у пасажира мікроавтобуса вилучили лікери, мартіні, віскі, бренді і консерви

Очевидно, до солідного пікніка готувався громадянин України, який рано-вранці 29 листопада нинішнього року прибув для здійснення митного контролю на митний пост «Тиса» Чопської митниці.
Їхав він як пасажир мікроавтобусом марки “Мерседес” з Італії, попутно прихопивши  з собою чимало випивки та закуски. В першу чергу він вирішив догодити гостям з числа жінок, оскільки мав 10 пляшок хорошого іноземного лікеру “Bailleys” та 81 пляшку мартіні різних найменувань. Далі він подбав й про чоловіків, для котрих віз 45 пляшок італійського, шотландського та ірландського віскі, а, щоб не було образливо тим та іншим, – ще й 9 пляшок бренді. Зваживши на те, що нині  весь християнський світ вступив у строгий Різдвяний піст, на закуску придбав рибні консерви – 140 банок. Ясно, що забава без кави нічого не варта,  тому мандрівник  подбав і про неї – в одній з 11 картонних коробок було 93 пачки  цього смаженого та меленого заморського напою.

Загальна вартість переліченого склала 16 686 гривень 72 копійки.

Вантаж вилучено. Земляки цього новітнього негоціанта  цього річ, скоріш за все, святкуватимуть з використанням вітчизняної продукції.

Прес-служба Чопської митниці