Дві сотні українських туристів у Франкфурті-на-Майні не можуть вилетіти до Києва

Люди не можуть вилетіти до Києва через скасування рейсів авіакомпанією «Люфтганза». Як повідомили в Департаменті інформаційної політики Міністерства закордонних справ України з посиланням на Генеральне консульство України у Франкфурті-на-Майні, рейси згаданої авіакомпанії до Києва скасовано на невизначений період.
При цьому, за даними консульської установи, авіакомпанія «Люфтганза» відмовляється направляти українських громадян на рейси інших іноземних авіакомпаній, які забезпечують повітряне сполучення з Києвом, зокрема МАУ. Про це пише Сегодня.

«З метою врегулювання ситуації з українськими туристами, МЗС направив офіційне звернення представництву авіакомпанії «Люфтганза» в Україні з проханням у терміновому порядку надати сприяння у поверненні наших співвітчизників на Батьківщину», – йдеться в повідомленні МЗС.

Тим часом у Європі продовжується транспортний хаос через сильні снігопади і холоди. В аеропорту Франкфурта скасовано чверть рейсів. Пасажири, які не мають можливості полетіти, змушені ночувати в залах очікування та навіть на стрічці для багажу.

From-ua.com