Волочкова заявила, що вона більше не член є***чої партії Путіна, бо та – справжнє г***но

Скандальна балерина Анастасія Волочкова заявила, що більше не хоче бовтатися, як г***но в ополонці, тому покидає партію єдиноросів.

Скандальна балерина Анастасія Волочкова в інтерв’ю інтернет-порталу партії “Єдина Росія” обрушилася з різкою критикою на партію влади, до якої входить вже сім років. В кінці інтерв’ю вона передумала і запропонувала керівникам партії самим вирішити, “член вона чин не член”. Пізніше ж у своєму блозі вона заявила про остаточне рішення залишити лави ЄР.

Крім того, в інтерв’ю радіо “Свобода” вона звинуватила “Єдину Росію” в тому, що п’ять років тому її обманом змусили підписати лист, що виправдує перший вирок Ходорковському. У цьому інтерв’ю балерина пішла ще далі і назвала партію, очолювану прем’єром Путіним, “є ***чою” і гівном.

“Вас цікавить: член я чи не член? А я перш за все людина і артистка. Де ви були, коли мене на очах всієї країни і лідерів вашої партії цькували і виганяли з Великого театру? Я змогла захистити себе самостійно, зберегти честь і гідність. Образи немає, тому що у мене є своя позиція і я, як гівно в ополонці, не хочу плисти туди, куди вітер подує, – туманно сказала балерина. – Це нормально, що стратегія Росії прописана на два роки, а чиновники чекають, хто прийде до влади, і не думають про населення? А от у Китаї мислять іншими масштабами. Там стратегію розробляють на сто років. Там держава думає про людей, а у нас живе за принципом “розділяй і володарюй”. Та що таке взагалі ваша партія?! Я сама більше, ніж партія! ”

Волочкова пояснила, що неодноразово пропонувала партії різні соціальні програми, в тому числі в галузі освіти і спеціальної освіти, проте єдинороси не підтримали її. Партія не використовувала її “величезний потенціал і популярність”. Надії Волочкової не виправдалися, і вона тепер сумнівається, що членство в “Єдиній Росії” потрібно продовжувати.

Вона також натякнула, що її змусили в 2003 році увійти в партію шантажем: “У 2003 році мені важливо було врятувати своє життя, життя моєї мами, на яку заводила кримінальну справу людина з грошима, що є теж членом партії “Єдина Росія “.

Відзначимо, що всього майже рік тому в інтерв’ю журналу Esquire Волочкова зізнавалася, що членство в “Єдиній Росії” їй потрібне для “морального заспокоєння”.

tsn.ua