Голова Закарпатської облради Іван Балога провів виїзний прийом громадян у Сваляві

Згідно із затвердженим графіком, минулої п’ятниці голова обласної ради Іван Балога провів виїзний прийом громадян з особистих питань у Свалявській міській раді.
До Івана Івановича звернулось чимало жителів Свалявщини, які порушували питання благоустрою населених пунктів, інфраструктури, щодо стану доріг і діяльності дитячих закладів. Окремі громадяни просили матеріальної допомоги на оздоровлення.
Іван Балога разом із Свалявським міським головою Іваном Ланьо, головою Свалявської райдержадміністрації Георгієм Уліганинцем уважно вивчали кожне звернення. Адже ситуації, як і люди бувають різними, тому вимагають ретельного вивчення та індивідуального підходу. Свалявський міський голова Іван Ланьо обговорив з головою облради питання поліпшення роботи ж/д переїзду. Він також просив посприяти у заміні даху для Свалявського ДНЗ №12.
Стройненський сільський голова Іван Станкович клопотав стосовно добудови одностороннього моста, який з’єднує дві частини села, вирішення проблеми питної води для загальноосвітньої школи та дитячого дошкільного закладу.
Родниківський сільський голова Сергій Арендаш вів мову про благоустрій доріг і ремонт дитячого садка у с. Родникова Гута.
Директор ДП «Свалявського лісового господарства» Олександр Рущак розповів про проблеми виробничої діяльності підприємства.
Безробітного Івана Г. із с. Плоске привело до голови облради питання власного працевлаштування та необхідність будівництва опорної стінки на території с. Вовчий Неліпинської сільської ради.
Тетяна К. із Сваляви клопотала стосовно надання їй матеріальної допомоги на оздоровлення.
Більшість проблем вдалось вирішити невідкладно, з інших – Іван Іванович дав конкретні доручення відповідним обласним і районним інстанціям.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ Закарпатської обласної ради