На Закарпаття для відбору об’єктів співпраці прибув представник чеського краю Височіна

Згідно домовленостей, досягнутих під час недавнього візиту делегації Закарпаття до краю Височіна Чеської Республіки вчора до нашої області прибув директор крайової адміністрації, голова благодійного фонду «ViZa» інженер Зденек Kaдлец. Протягом трьох днів перебування на Закарпатті він на місцях ознайомиться з об’єктами соціальної сфери, в яких пропонується в нинішньому році та у найближчій перспективі реалізувати спільні інвестиційні проекти.

Це, передусім дошкільні заклади, в яких планується провести реконструкцію, замінити систему опалення, вікна та двері, здійснити інші заходи щодо створення сприятливих умов для виховання малечі.

В ході поїздки, він зустрінеться з керівниками Тячівського, Виноградівського, Мукачівського, Воловецького, Великоберезнянського та Ужгородського районів, обговорить питання співфінансування проектів та культурних обмінів.
У п’ятницю відбудеться зустріч Зденека Kaдлеца з керівництвом області, в ході якої буде остаточно узгоджено перелік спільних проектів та заходів співробітництва на 2011рік.

Іван ДІУС, сайт Закарпатської обласної ради