Закарпаття: Голова Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ з питань екології Володимир Шеремет завітає до Ужгорода

30 квітня, в Ужгороді перебуватиме професор Володимир Шеремета (Івано-Франківська Теологічна Академія), Голова Бюро Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ з питань екології.
Відомий професор прочитає наступні лекції в навчальних закладах Ужгорода:

I.Екологічна освіта як спільне завдання Церкви та держави: сучасний стан та перспективи співпраці. (Кафедра екології та охорони навколишнього природного середовища ДВНЗ «УжНУ», Хімічний факультет, вул. Фединця, 53, ауд. 306, початок о 10.00).

II.1.Екологічний імператив у соціальному вченні Церкви.

2.Відповідальність за створіння в життєдіяльності Церкви. (Ужгородська греко-католицька богословська академія імені Блаженного Теодора Ромжі, вул. Патруся-Карпатського 2а, початок об 15.00).

Також відбудеться презентація сайту Б’юро УГКЦ з питань екології під назвою “Відповідальність за створіння”.

Відповідальність за створіння – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би сприяв формуванню свідомості відповідальності за створений Богом світ, а також пропонував інформацію про шляхи її здійснення у повсякденному житті кожної людини.

Кожна небайдужа до стану природного довкілля людина зможе знайти на сторінках сайту корисні поради щодо того, як більш раціонально та ефективно використовувати Богом даровані природні ресурси і завдавати менше шкоди всьому створінню.

Інформаційний центр Комісії з екології Мукачівської греко-католицької єпархії і Комісії з екології і мігрантів Конференції римсько-католицьких єпископів України