Закарпаття: 6-7 травня юні пожежники-рятувальники «фестивалитимуть» на Березнянщині

6-7 травня на базі Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату (вул. Стефаника 126) проходитиме Закарпатський обласний збір-змагання юних пожежників-рятувальників, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net  у ЦП УМНС області. 

Цьогорічна зустріч 18 команд-переможниць районних етапів збере веселих, розумних, винахідливих і спритних дітлахів для чергового випробування на витривалість, кмітливість та дотепність. У ході збору-змагання будуть визначатися переможці обласних етапів Всеукраїнського фестивалю “Дружини юних пожежників” і Всеукраїнського громадського дитячого руху “Школа безпеки”. Команди-переможниці поїдуть на аналогічні республіканські фестивалі, які проходитимуть восени на берегах Чорного та Азовського морів.

Організаторами цього просвітницького та видовищного заходу для дітей виступають: Управління МНС України в Закарпатській області, управління освіти і  науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації та Всеукраїнський громадський дитячий рух “Школа безпеки”.

zakarpatpost.net