Митники не допустили ввезення в Україну ігрових автоматів вартістю понад 280 тисяч гривень

Днями, в пункт пропуску «Дяково» вантажним автомобілем “Mercedes Benz” з Сербії для одного з українських ТОВ був доставлений вантаж. Згідно представлених митному органу документів в Україну переміщувалися касові апарати в розібраному стані.Разом з тим, при проведенні огляду вантажу у митників виникли сумніви щодо реальної мети використання переміщуваного обладнання. В ході подальшої перевірки було доведено, що під виглядом касових апаратів спритники спробували завезти в Україну 69 ігрових апаратів, вартість яких становить понад 280 тисяч гривень.

Таким чином, митному органу були представлені документи, що містили неправдиві дані стосовно фактичного призначення вантажу, повідомили Інтернет-виданню zakarpatpost.net у прес-службі Чопської митниці.

Дане протиправне діяння  задокументовано за ознаками статті 352 Митного кодексу України, а ігрові апарати вилучено на склад митниці. Крім того, як засіб незаконного переміщення через митний кордон України предметів правопорушень, до рішення суду там же зберігатиметься і напівпричіп «Krone» вартістю майже 210 тисяч гривень.

 

zakarpatpost.net