22 лютого в Оноківцях поховають Героя Миколу Іванюшина

Під час захисту рідної країни загинув ще один Герой України – ІВАНЮШИН Микола Ігорович.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це повідомляє Оноківська об’єднана територіальна громада.

О 12:30 22 лютого, кортеж з тілом загиблого рухатиметься автоколоною від магазину “Кефір” в с. Оноківці до будинку по вул. Довга, 68 де проживав Герой.

У храмі Архістратига Божого Михаїла в селі Оноківці по вулиці Головна о 13 годині відбудеться чин відспівування загиблого, а о 14:15 кортеж почне рух до нового кладовища в с. Оноківці, де і відбудеться поховання.

Захисник України Микола Іванюшин народився 1998 року в селі Оноківці Закарпатської області.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі добровільно пішов на війну, бажаючи захистити рідну землю від ворога. Загинув Микола у районі н.п. Іванківське Бахмутського району Донецької області. У воїна залишились батьки та брати.

Оноківська територіальна громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Іванюшина Миколи Ігоровича.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Закарпатпост