На Виноградівщині пройшла спартакіада серед закарпатських держслужбовців

У селі Петрово, що на Виноградівщині, відбувся ІІ тур спартакіади серед закарпатських держслужбовців. На місцевому стадіоні чиновники грали у футбол, волейбол та шашки, визначали кращих у легкій атлетиці та перетягуванні канату.13 районів, 4 міста та обласні установи Пенсійного фонду, Апеляційного суду, КРУ, Центру зайнятості та Закарпатська облдержадміністрація виставили свої команди.

Відкриваючи змагання, голова облдержадміністрації Олександр Ледида побажав усім учасникам спартакіади вдалих стартів.- Стало вже традицією проводити змагання серед держслужбовців на Виноградівщині, тому я хотів подякувати керівникам району за теплий прийом. Не тільки в роботі треба показувати хороші результати, а й у спорті. Нехай переможе сильніший, – підсумував керівник краю Олександр Ледида.

Спартакіада розпочалася футбольним поєдинком між керівниками міст і районів краю та командою Закарпатської ОДА. Матч видався напруженим, емоційним та принциповим. Долю гри вирішив один м’яч, який було забито у другому таймі командою керівників міст і районів.

Опісля футбольної гри розпочалися змагання з легкої атлетики  та волейболу. На дистанції 60 метрів змагалися жінки, стометрівку потрібно було пробігти чоловікам. Хтось із учасників вийшов на бігову доріжку вперше, а хтось наполегливо тренувався щодня, повідомили zakarpatpost.net у прес-центрі ОДА.

У жінок перемогу святкувала Марина Шкірей, держслужбовець Закарпатської облдержадміністрації. Бігову дистанцію вона здолала за 9,02 секунди.

– Легкою атлетикою займаюся з дитинства. Сьогодні на біговій доріжці показала не найкращий час, проте задоволена собою. Звичайно, я людина непосидюча, але робота зобов’язує більшість часу проводити у кабінеті. Тому для мене біг – це гарна можливість позбутися надмірної енергії, – розповіла Марина Шкірей.

Загалом держслужбовці змагалися у перетягуванні канату, грали у міні-футбол, волейбол та шашки. Судді фіксували кожне очко, що виборювали учасники, й підсумували результати. Найкращою у легкій атлетиці стала команда Закарпатської ОДА, також обласні чиновники вибороли першу сходинку у волейбольному турнірі.

Найдужчі чоловіки – у Великоберезнянській РДА. Вони перемогли в змаганні з перетягування канату. Найспортивнішою ж командою серед обласних установ стали працівники Пенсійного фонду. Серед команд міст та районів чемпіонство вибороли представники Міжгірського району.

Переможці та призери в індивідуальному та командному заліках отримали заслужені нагороди, які вручали заступники голови обласної адміністрації Антон Громовий та Іван Качур, начальник обласного управління у справах молоді та спору Віталій Ерфан, голова Виноградівської райдержадміністрації  Карло Резеш.

zakarpatpost.net