Закарпаття: Державні охоронці затримали злодіїв по гарячих слідах

Усе більше краян довіряють безпеку свого майна Державній службі охорони при УМВС. На відомому мукачівському ринку ГІД чимало торговельних точок є об’єктами охорони ДСО. А днями працівники цієї служби вкотре довели свою ефективність. В один з недавніх вихідних на пульт централізованої охорони Мукачівського міжрайонного відділу УДСО при УМВС з магазину «Міні-Океан» надійшов сигнал «Тривога». У потрібне місце буквально за лічені хвилини прибув наряд затримання.

Молодший інспектор СПГЗ старший прапорщик О.Ерделі та його колега міліціонер-водій СПГЗ старший прапорщик О.Дубровський з’ясували: продавець  натиснув тривожну кнопку не випадково. Один з відвідувачів відкрито викрав з-під прилавку, скориставшись відкритим доступом, 400 гривень. Маючи опис зовнішності зухвальця, правоохоронці за якийсь час «вирахували» його і затримали. Злодієм виявився раніше судимий місцевий житель.

Наступного дня охоронці Мукачівського міжрайонного відділу УДСО отримали чергове тривожне повідомлення, і знову із згаданого ринку ГІД. Цього разу постраждав магазин, що спеціалізується на продажу спортивного взуття. Тут хтось з відвідувачів поцупив з прилавку пару кросівок.

Наряду затримання у складі молодшого інспектора-кінолога СПЗГ прапорщика міліції М.Буряса та міліціонера-водія СПГЗ прапорщика М.Льобко не становило особливих труднощів спіймати спритника. Адже злодієм був ще недосвідчений юнак, 15-річний місцевий житель. В обох випадках на місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції.   Злочини задокументували. Тепер перевіряють, чи зловмисники, бува, не причетні до вчинення інших протиправних діянь.

zakarpatpost.net