Закарпаття: “Гастролер” зі Львівщини попався на Іршавщині

Одного недільного ранку подружжя пенсіонерів зі села Ільниця, як завжди, вирушило на Богослужіння до місцевої церкви. В цей час вдома нікого не було, оскільки дочка сімейства разом з своєї родиною перебувала на заробітках за кордоном. Повернувшись додому, господарі звернули увагу на незачинене вікно. Кинулися до сховку, де зберігали пенсію, отриману напередодні, але грошей у потрібному місці не виявилося. Зник і мобільний телефон із спальної кімнати. Пенсіонери оглянули заодно і кімнату дочки та зятя. Тут побачили відчинений сейф, звідки невідомий зловмисник поцупив газовий револьвер ( зареєстрований у встановленому законом порядку).

Літні люди вирішили не займатися самодіяльністю, а відразу зателефонували у чергову частину Іршавського райвідділу УМВС і повідомили про крадіжку.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали багатьох місцевих жителів, але в той час, коли сталася крадіжка, люди в основному були у церкві. Однак стражам порядку стало відомо: саме тоді в Ільниці гостював якийсь молодик з Львівщини. Довелося іршавським міліціонерам вирушати у сусідню область, аби перевірити цю інформацію. Усе підтвердилося, справді, «гастролер», сподіваючись, що він вкраде і його не знайдуть в іншому регіоні, спокійнісінько подався додому.

Але не тут то було. Злодія затримали, за цим фактом порушили кримінальну справу, проводиться розслідування і перевірка причетності зухвальця до скоєння інших злочинів на території Закарпаття.

Віта ГОРЗОВ, Іршавський РВ УМВС