Закарпатка стала кращою гирьовою спортсменкою світу

На І-й Всесвітній Олімпіаді гирьового спорту, яка відбулась в Архангельську (Росія) під егідою Міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту й Міжнародної федерації гирьового спорту, взяло участь 500 спортсменів із 44 країн світу.

Чергового успіху досягла виноградівчанка Анжеліка Химинець, вихованка відомої школи жонглювання гирями Володимира Стрілецького. Вона визнана кращою спортсменкою світу 2011 року в гирьовому спорті. Анжеліка виборола звання «Міс Олімпіада», за що нагороджена відповідними кубками, дипломами, медалями.

Багаторазова чемпіонка світу також стала студенткою престижного російсько-італійського Міжнародного інституту управління (м. Архангельськ).
 
На І-й Всесвітній Олімпіаді гирьового спорту керівник Виноградівського районного клубу силових видів спорту Володимир Стрілецький за плідну роботу в міжнародному спорті нагороджений іменною «золотою» гирею і золотим знаком «Заслужений майстер спорту».

До речі, на помостах Олімпіади заслужений ветеран виборов п’ять золотих медалей. Але найвищою нагородою вважає єдину срібну медаль, яка дісталася йому в боротьбі з 50 спортсменами в номінації «гирьове багатоборство» в абсолютній першості (без вікових груп і вагових категорій).

Валерія КАНАЛОШ

mukachevo.net