Погода в Україні на п’ятницю, 21 жовтня

У п’ятницю в Україні збережеться мінлива хмарність. На більшій частині країни очікується суха погода. У західних, центральних областях і в Карпатах пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря вночі складе +2…+9 градусів, удень +5…+17. Вітер переважно північний і північно-східний, 5-10 м/с.

У північних областях збережеться мінлива хмарність, на більшій частині регіону опадів не передбачається. У Житомирській області висока ймовірність дощу. Вночі повітря прогріється до +7 градусів, удень – до +11. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях мінлива хмарність, на всій території регіону опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2…+7 градусів, удень повітря прогріється до +12…+16. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на півострові без опадів. Вночі температура повітря складе +9 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +14 до +17 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У східних областях буде хмарно з проясненнями, переважно суха погода. Вночі +3…+9 градусів, денна температура повітря складе +11…+13. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода. Практично у всіх регіонах пройдуть короткочасні дощі. Температура повітря підвищиться вночі до +3…+8 градусів, удень – до +5…+11. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода з проясненнями, місцями можливі дощі. Температура повітря вночі до +5, вдень до +6 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – хмарно з проясненнями, висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3…+6 градусів, удень – від +7 до +12. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.