Погода в Україні на вихідні, 26 і 27 листопада

На вихідних в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни опадів не прогнозується. У неділю місцями в північних, східних регіонах, в Криму та в Карпатах можливі невеликі дощі зі снігом. У суботу температура повітря вночі складе -6…-2 градуси, удень 0…+2. У неділю тепліше: вночі температурні показники знизяться до 0… +3 градусів, удень – до +2…+6. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.У північних областях мінлива хмарність. У Київському і Житомирському регіонах опадів не передбачається усі вихідні. У Сумській області переважатиме дощова погода, місцями зі снігом. У Чернігівському регіоні в суботу – без опадів, у неділю пройде невеликий дощ. Вночі від -1 до +3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +2…+6. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У південних областях мінлива хмарність, на більшій частині регіону очікується суха погода. Вночі прогнозується зниження температури до -6 градусів. Удень повітря прогріється до +6. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. У суботу в регіоні без опадів. У Сімферополі, Ялті, Євпаторії, Керчі, Севастополі вранці пройде невеликий дощ, місцями зі снігом. Температура повітря вночі в межах 0…+3 градуси, вдень – до +5. Вітер північно-східний, 7-12 м/с.

У східних областях хмарна погода з проясненнями. У регіоні в суботу переважно без опадів, у неділю можливі дощі зі снігом. В суботу і в неділю вночі -4…0 градусів. Денна температура повітря становитиме -2…+4 градуси. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У західних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважатиме суха погода. Місцями можливий мокрий сніг. Температура повітря вночі -5…+2 градуси, вдень -3…+5. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Карпатах хмарна погода, в суботу – без опадів, у неділю – мокрий сніг. Температура повітря вночі до -4, вдень – до -1 градуса. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність, протягом вихідних очікується переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1…+2 градуси, вдень +2…+6. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.