Закарпатці пробували свої сили у відборі до шоу «Х-фактор»

10 березня протягом дня кожен талановитий закарпатець міг спробувати свій шанс, взявши участь у кастингу шоу «Х-фактор». Для цього потрібно було прийти у Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «Падіюн», заповнити анкету учасника і вразити кастинг-менеджерів, які і проводять відбір, своїм талантом та шармом.

Процедура кастингу виглядала так: перед входом у «ПАДІЮН» стояла палатка, де видавали анкети учасника, заповнивши її ти отримуєш флаєрок з номером від 1 до 3, з яким йдеш на другий поверх Палацу і отримуєш номер учасника кастингу. Після цього тебе направляють у ту відбіркову залу, залежно від того який ти номер отримав із флаєрком.

Після того як учасник заспівав, мав пройти обов’язкове відеоінтерв’ю, яке у Києві переглядатимуть сценаристська група і, відповідно, відбиратимуть тих, хто пройде далі до відбору з суддями у найближчому місті-мільйоннику.

Кастинг тривав від ранку до 19:00. Уже підкінець (близько 17-ї години) прослуховування пройшло більше 350 учасників. Люди приїздили не тільки з різних куточків Закарпаття, а й був один житель Києва, який не знав, що відбір проводитимуть у його рідному місті та заповнив анкету на Ужгород.

Габріелла Руденко,  Заголовок