Влітку діти набиратимуться сил у 25-ти профспілкових оздоровницях Закарпаття

Нині в числі першочергових завдань профспілок Закарпаття – підготовка до якісного проведення оздоровлення дітей нашого краю. На засіданні президії обласної ради профспілок затверджено перелік дитячих оздоровчих закладів, які прийматимуть дітей влітку 2012 року – усього 25 оздоровниць.

Із загальної кількості оздоровниць 4  знаходяться на балансі галузевих профспілок, 10- дитячі заклади оздоровлення та відпочинку позаміського типу, що працюватимуть на базі тургосподарств ПрАТ «Закарпаттурист», 2  –   прийматимуть дітей  на базі  профспілкових санаторіїв ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», решта – відомчого підпорядкування. 

 В питаннях оздоровлення дітей облпрофрада, галузеві обкоми профспілок активно співпрацюють з виконавчою дирекцією обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (директор Ігор Сегляник). Торік для часткової оплати вартості путівок з Фонду соцстраху було використано понад 2,4 млн. грн. За підсумками Всеукраїнського огляду профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення дітей у 2011 році  за поданням облпрофради Почесною Грамотою ФПУ у номінації «Дитинство на долонях» було нагороджено заступника директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності Ольгу Фазікош.

На ФОТО: заступник директора виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ольга Фазікош отримує нагороду ФПУ від голови облпрофради Івана Короля.

Сергій Баранчиков, Обласна рада профспілок Закарпаття. Фото автора