В Ужгороді відбулася пасхальна благодійна виставка-ярмарок

З 17 квітня по 19 квітня в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту проходить пасхальна благодійна виставка-ярмарок на підтримку Медико-соціально-реабілітаційного центру «Дорога життя» – «З вірою по дорозі життя».

Пасхальна благодійна виставка-ярмарок «З вірою по дорозі життя» у підтримку МСРЦ «Дорога життя» проводиться Мукачівською єпархією УПЦ (МП) за підтримки Медико-соціально-реабілітаційного центру «Дорога життя», Закарпатського музею народної архітектури та побуту та професійної спілки художників Закарпаття. Метою акції є духовна підтримка та матеріальна допомога дітям-інвалідам.

Програма благодійного вечора складалася з офіційного відкриття, виставки ікон, писанок, вишиванок, картин на пасхальну тематику, благодійної ярмарки та святкового пасхального концерту.

Дійство розпочалося з молитви, після якої відбулася екскурсія у виставковій залі, де розташовані роботи виставки та благодійної ярмарки. На останніх представлені різновекторні творчі роботи відомих художників Закарпаття, місцевих іконописців, творчої молоді та, звичайно, дітей з МСРЦ «Дороги життя». Також на дійстві експонувалися роботи діток різних недільних шкіл Мукачівської єпархії.

Благодійні пожертви від продажу на ярмарці ручних робіт дітей МСРЦ «Дорога життя» та картин, наданих Закарпатським осередком Національної спілки художників Закарпаття, підуть на підтримку МСРЦ «Дорога життя», – повідомили  у прес-службі Мукачівської єпархії УПЦ МП.