Віталій Кличко таємно відвідав Закарпаття

Чемпіон світу з боксу та молодий політик прилетів до Ужгорода приватному літаку. За непідтвердженою інформацією, на закриту вечірку, яку влаштував один із його закарпатських однопартійців.

У розпорядженні Мукачево.net опинилися ексклюзивні знімки Віталія Кличка в Ужгородському аеропорту. Зроблені вони в суботу, 21 квітня. На них помітно, як боксер разом з дружиною та друзями виходить з літака і його дружньо зустрічає лідер закарпатського УДАРу Валерій Пацкан.

Між іншим, того ж дня останній святкував день народження. Відтак, дуже ймовірно, що саме на запрошення закарпатця чемпіон світу і прилетів на Закарпаття. Напередодні, вони разом були у Грузії, де переймали досвід реформ Михайла Саакашвілі. Про це писав особисто Валерій Пацкан у своєму Facebook.

Де саме відбулося святкування дня народження закарпатського політика і чи дійсно був присутній на ньому чемпіон світу Віталій Кличко – не відомо. Так само Мукачево.net не вдалося дізнатися, чи спортсмен вже покинув межі області, чи досі перебуває на Закарпатті.

 Іван Романчук, Мукачево.net