“Говерла-Закарпаття” переїжджає до Львова

Ужгородська “Говерла-Закарпаття”, яка забезпечила собі вихід в Прем’єр-лігу, гратиме у наступному сезоні на “Арені Львів”. Про це “Проспорту” повідомили у прес-службі клубу.

Керівництво стадіону та представники ужгородського клубу уклали угоду, яка діятиме до кінця 2012 року. Після цього домовленості будуть переглянуті.

“Ми вітаємо команду “Говерла-Закарпаття” із заслуженим виходом у Прем’єр-лігу. Це прекрасно, що у Львові додасться якісного футболу.

“Арена Львів” готова надати найкращі умови для проведення ігор команди в елітному дивізіоні”, – сказав директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін.

В свою чергу віце-президент “Говерли” Олександр Шуфрич зазначив, що для вболівальників будуть створенні комфортні умови для відвідування матчів.

“Ми щиро вдячні місту Львову і особливо керівництву стадіону “Арена Львів” за надану нам можливість проводити домашні матчі Прем’єр-ліги в той час, коли на нашому рідному стадіоні “Авангард” будуть проводитись ремонтно-будівельні роботи.

Хотів би заспокоїти наших уболівальників: для них будуть створені всі умови для найбільш зручнішого відвідування матчів у Львові”, – сказав Шуфрич.

Зазначимо, що перша гра на “Арені Львів” відбудеться 21 липня (базовий день). “Говерла-Закарпаття” прийматиме донецький “Шахтар”.

Водночас керівник клубу сподівається, що до старту сезону “Авангард” встигнуть відремонтувати і цілком можливо, що команда гратиме у рідних стінах.

Нагадаємо, що раніше перший віце-президент Федерації футболу Сергій Стороженко на засіданні Комітету атестації футбольних клубів заявив, що стадіон ужгородської “Говерли-Закарпаття” не відповідає нормам української Прем’єр-ліги.

http://prosport.tsn.ua/