На Іршавщині говорили про берегоукріплення

У середу, 6 червня, відбулася нарада щодо виконання у 2012 році заходів регіональної програми комплексного протипаводкого захисту в басейні р.Тиса в Іршавському районі.

В засіданні наради взяли участь: голова районної державної адміністрації В.Феєр, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Ю. Химинець, начальник Басейнового управління водних ресурсів у басейні р.Тиса В.Чіпак, директор об’єднаної дирекції будівництва водогосподарських об’єктів Р.Федів, начальник Берегівського МУВГ Ю.Ісак та його заступник, начальник Іршавської експлуатаційної дільниці Берегівського МУВП О.Скраль, а також голови Вільхівської, Лисичівської, Кушницької, Приборжавської, Камя`нської, Ільницької сільської ради.
 
На зустрічі обговорювався стан справ щодо фінансування робіт по берегоукріпленню згідно проектно-кошторисної документації на об’єктах, які постраждали внаслідок грудневого паводку 2010 року. Найбільш потребують берегоукріплення річки Лисичанка, Іршавка, Боржава, але через брак коштів ці роботи поки що призупинені. Розроблено проекти будівництва нової дамби в селі  Вільхівка та заплановано підготувати такий проект  для  с. Кам`янське. В місті Іршава розробляють проект розчистки русла річки Іршавка в районі Свято – Іллінського православного храму.
 
Керівництво району сподівається , що в другому півріччі ситуація з фінансуванням покращиться.

Джерело:  Іршавська РДА