Водій збив жінку біля села Дубрівка і втік з місця аварії

Зранку, повз інспекторів ДПС ДАІ, які несли службу у новоствореному інформаційному пункті у селі Зняцево, Мукачівського району, на високій швидкості у сторону міста Мукачево проїхав автомобіль «Hyundai Santa Fe» із сильно пошкодженим переднім бампером.

Інспектори ДПС припустили, що таке пошкодження могло виникнути в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Миттєво зреагувавши один з правоохоронців розпочав переслідування даного транспортного засобу.

Проїхавши близько 3-х кілометрів він побачив дане авто обабіч дороги та водія, який намагався зняти пошкоджений бампер. Заблокувавши службовим автомобілем автомобіль Hyundai інспектор не дав змоги водію втекти та викликав оперативно-слідчу групу.

Інспектори виявилися праві, як з’ясувалося згодом, декількома хвилинами раніше цей водій на своєму авто поблизу автобусної зупинки «Дубрівка» здійснив наїзд 32-річну мешканка цього села та намагався зникнути з місця пригоди. Жінка від отриманих травм загинула на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик, правопорушник дає покази правоохоронцям, повідомили “НЕДІЛІ” в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

zakarpatpost.net