В Ужгороді проходить парад дитячих візочків

У неділю, в обласному центрі Закарпаття, на площі Театральній, розпочався парад дитячих візочків. У ці хвилини, площа схожа на чарівне й загадкове містечко, райський куточок. Тут зібралися не тільки казкові-герої учасники параду, але й багато ужгородців та гостей міста.

Перед початком свята,  малечу та усіх присутніх,  розважали симпатичні клоуни. Дітки – щасливі  та усміхнені – раділи  зустрічі із ними. Клоуни підготували для діточок різні розваги — ігри, конкурси, спеціальні номери із фокусами тощо.

У параді беруть участь понад 20 малюків із своїми диво-візочками. Наймолодшому учаснику параду сьогодні виповнюється 3 місяці. Усі  конкурсанти нині одягнені у пишні наряди своїх улюблених казкових героїв. І приїхали вони до Ужгорода із різних далеких «королівств». Кожному учаснику параду на добру згадку про нинішнє свято вручили «sartifikat»  і подаруночок.

Через годину журі оголосить переможців параду. А поки що на пл. Театральній проходять різні конкурси, лунають щирий дитячий сміх та музика.

Тетяна  Горянка

Закарпаття онлайн