В Закарпатті на автодорогах травмуються жінки…

Чергова автопригода сталася днями на автодорозі Київ-Чоп в селі Нижнє Солотвино Ужгородського району.

Післяобідньої пори іномарка «Пежо», за кермом якої перебувала молода жінка, рухаючись в напрямку Ужгорода, на перехресті доріг зіткнулася з «дев’яткою», якою керував житель Ужгорода. Від удару іномарку кинуло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з вантажівкою «Ман».

Вочевидь, швидкість руху була невеликою, бо жінка-водій не отримала серйозних ушкоджень. Потерпілу доправили в лікарню до Ужгорода, надали першу медичну допомогу, після чого відпустили додому. Два інші водії в ДТП не постраждали. Зате всі три автомобілі доставлено на штрафмайданчик.

Аналогічна ДТП того ж дня сталася на цій же трасі Київ-Чоп на Свалявщині. На дорозі біля с.Неліпино зіткнулися «Фольксваген» з «Мерседесом». Винуватцем аварії був водій першого авто, 32-річний житель Тячівщини, котрий не впорався з керуванням і вилетів на смугу зустрічного руху. Тут він зіткнувся з «Мерседесом», яким керував приватний підприємець зі Львова.

Останній в ДТП не постраждав, а от з «Фольксвагена» травмувався і сам водій (чоловік лежить в реанімації), і дві його родички-пасажирки, одна з яких є громадянкою Росії й приїхала на Закарпаття в гості до родичів. Обидві травмовані жінки поміщені на лікування в травматологічне відділення районної лікарні. Автомобілі затримані на штрафмайданчик.

zak-umvs.gov.ua