Угорські діти поліцейських відпочивають на Закарпатті

30 дітей угорських поліцейських відпочили у закарпатських Лумшорах. Це стало можливим завдяки співпраці профспілок атестованих працівників органів внутрішніх справ України та поліції Угорщини.Окрім активного відпочинку, занять спортом, екскурсій та сходження на полонину, хлопці та дівчата знайомилася з побутом та культурою нашого краю. В переддень  від’їзду до дітей завітали українські колеги їхніх батьків.
 
Закарпатські правоохоронці розповіли про особливості, романтику та складності благородної професії міліціонера. Співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області продемонстрували дітям техніку та інвентар, які допомагають у пошуках злочинців. Міліцейським кінологам теж було що розповісти та показати. Ефектні виступи їх чотириногих вихованців викликали справжнє захоплення дітвори.
 
Вже найближчим часом група дітей українських правоохоронців вирушить на відпочинок у сусідню Угорщину. З часу, коли у 2010 році представники Закарпатської обласної організації профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України та Профспілки поліції Угорщини підписали Договір про співпрацю, такі взаємні поїздки дітей правоохоронців стали щорічними.
Джерело:  УМВС України в Закарпатській області