Ужгород відвідає митрополит Віктор Веряскін

14 липня о 17.00 к.ч. в Закарпатській обласній філармонії відбудеться лекція популярного в Україні та за її межами вченого-богослова о. Віктора Веряскіна.

Віктор Олексійович Веряскін – митрополит Київський та всієї України Апостольської Православної Церкви, завідувач кафедри релігієзнавства Сімферопольського економіко-гуманітарного інституту, декан теологічного факультету Кримського інституту ноосфери, доктор богослов’я, професор духовної академії.

Відомий спеціаліст у галузі наукового релігієзнавства і конфесійної теології, висококваліфікований викладач, популярний лектор і проповідник. Народився 1953 року. За свої переконання у радянські часи відчув на собі залізні лещата системи. Тюрма підірвала здоров’я, але зміцнила дух.

Він автор понад двох десятків книг, численних курсів лекцій, збірників статтей, духовних бесід, публікацій у ЗМІ та виступів по радіо і телебаченню.

Як диригент церковних хорів Веряскін є лауреатом фестивалів і конкурсів.

Нагороджений орденами Святого Архистратига Михаїла, св. Володимира, Христа-Спасителя тощо.

Лекції митрополита Віктора завжди цікаві та змістовні. Всі, в кого виникнуть запитання до лектора зможуть задати їх в письмовій чи усній формі.

zakarpattya.net.ua