Комунальники відремонтують ужгородську ЗОШ № 5

На облаштування філії ЗОШ № 5, частина класів якої оселиться у приміщенні колишньої вечірньої, а потім – угорської школи на площі Петефі, бюджетних коштів не витрачатимуть.

Сьогодні міський голова Віктор Погорєлов провів там “планірку”, на якій роздав завдання з ремонту класів та облаштування території школи міським комунальникам. “Цьогоріч на роботи в цьому приміщенні бюджетного фінансування не передбачено. Але у школі №5 діти вчаться у дві зміни, і цьому треба дати раду. Рішення сесії це приміщення передали в оперативне управління ЗОШ №5, і будемо готувати приміщення до навчального процесу за допомоги комунальних підприємств міста – я от сьогодні розподілив для них завдання. Також  і очікуємо на допомогу меценатів: я запрошу сюди керівників будівельних компаній і попрошу їх допомогти”, – розповів Віктор Погорєлов, оглядаючи класи.

Мер повідомив, що вже тривають роботи на котельній, що забезпечуватиме заклад теплом, і днями служби проведуть кронування каштанів, гілки яких б’ють у вікна та лягають на дах школи, загрожуючи його зруйнувати. Що ж до ремонту фасаду, то мер ініціюватиме передбачити кошти на ці потреби сесією міської ради у бюджеті-2013. Про це  повідомили в прес-службі Ужгородської міської ради.