На Тячівщині не довіряють голові РДА та окремим сільським головам

Жителі смт Тересви не задоволені життям у рідному селищі. Мешканці нарікають, що за останні роки не вирішуються проблеми в жодній галузі.Якщо детальніше, то дамби на річках Тересва й Тиса недобудовані, один із найкращих ДНЗ в районі «Веселка» закритий, дільнична лікарня у селищі  не працює, дороги не ремонтовані.

Зараз тересвянці  хочуть змін на краще й активно відвідують зустрічі з кандидатами до парламенту. До зали збирається близько чотирьохсот людей. Нині мешканці активно налаштовані рухатися вперед . В першу чергу вони розповіли журналістам, що ні в якому разі не підтримають свого селищного голову Василя Олексія, який нині балотується в народні депутати від округу. Люди кажуть: «Якщо в селищі  за 2 роки нічого путнього не зробив, то й у Верховній раді буде відсиджуватися. Не потрібно нам такого кандидата, який не працює для громади».

У селі Бедевля, що на Тячівщині така ж ситуація. Мешканці не довіряють своєму земляку та діючому голові РДА Михайлу Шелеверу. На зустрічах, публічно, краяни запитують, чому пан Шелевер хоче сховатися за мандат і знову збирати дань з людей. Громада констатує: «За два роки він мав можливість проявити себе, як керівник , але зовсім не зважав на земляків, а виконував вказівки Михайла Чечетова. Землі розкрадено, асфальту немає, лікарні  позакривалися і це тільки початок…»

Поки на Тячівщині склалася ситуація, коли місцеві жителі не довіряють кандидатам, які підвели їх сподівання, хоча й живуть хата біля хати. Довгожителі між собою говорять : «Якось це –  не по-сусідськи».

 Джерело:  Ірина Галич, із місця зустрічей, спеціально для mukachevo