У Тур’я Бистрій селяни перекрили дорогу лісовозам

Лісничий Порошківського лісництва «Перечинське лісове господарство» повідомив правоохоронців про те, що жителі села Тур’я Бистра на перехресті вулиці  Духновича з другорядною дорогою самовільно встановили шлагбаум, що унеможливлює рух вантажних автомобілів лісозаготівельної дільниці.

Як з’ясували на місці події правоохоронці, місцеві мешканці встановили тут дерев’яну палицю діаметром 7 сантиметрів і довжиною 5 метрів, якою перекрили проїжджу частину другорядної дороги. При цьому люди не пропускали тільки вантажні автомобілі, тоді як легковики та пішоходи рухалися без обмежень. На саморобному шлагбаумі жителі встановили табличку з написом «Проїзд фіскарам заборонено».

Свої дії жителі села Тур’я Бистра мотивують тим, що вивіз лісопродукції на вантажних автомобілях знищує верхній шар ґрунтової дороги, пошкоджуються їх пасовища та забруднюються потічки. Тільки після роз’яснень, що у вівторок, 20 лютого, відбудеться засідання районної комісії Перечинської РДА, жителі розійшлися по своїх домівках.

http://zakarpattya.net.ua