60-річний мукачівець намагався вкрасти мотор у сусідки

Дивні і непербачувані методи заробітку у деяких громадян. Працювати, надривати спину десь вантажником чи то будівельником, не бажає ніхто. А от побільше мати грошей у гаманці хочуть усі. Тож і вдаються окремі громадяни до таких протизаконних методів і способів «заробітку», як крадіжки.

Близько опівночі до мукачівських правоохоронців звернулась 57-літня жінка, яка повідомила, що на власному подвір`ї виявила зловмисника. Одразу на місце події прибули правоохоронці. Дійсно на гаражі був пошкоджений навісний замок, а посеред двору знаходився мотор для накачування води, так звана «безбашенка».

Наступного ж дня правоохоронці міського відділу вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 60-річний сусід жінки, який часто гостював у знайомої. Та на цей раз, як розповів чоловік, був ображений на неї через те, що не хотіла пригостити його оковитою. От і вирішив помститися жінці у такий спосіб.

Вночі, непомітно і майже безшумно проникнувши до приміщення гаражу, задоволений своєю здобиччю, нічний візитер збирався покинути дворогосподарство самотньої жінки. Та несподівано для нього мукачівка почула сторонній шум і прокинулась. Коли вийшла подивитися, що ж там відбувається, то застала «непроханого гостя» «на гарячому». Від такої несподіванки зловмисник злякано кинувся тікати.

Щодо 60-річного чоловіка, який намагався обікрасти жінку, відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Джерело: Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС