Через 25-30 років в Україні може перестати випадати сніг

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

В Україні у разі збереження тенденції щорічного підвищення температури повітря взимку вже через 25-30 років, можливо, перестане випадати сніг, – сказав начальник Укргідрометцентру Микола Кульбіда під час прямої телефонної лінії в Києві

Малюк розвиватиметься швидше, якщо йому читати одну і ту саму книжку

Кожен із батьків з острахом чекає на вечір, коли їхня дитина попросить в сотий раз прочитати одну і ту саму книжку. Утім, такий повтор є кращим способом для малюка запам’ятати та вивчити нові слова. Такими є дані нового дослідження

Телевізор перешкоджає нормальному розвитку

Фахівці з Великобританії встановили, що телевізор значно сповільнює прогрес людства. Вони підрахували, що в середньому кожна людина витрачає приблизно один місяць в році на перегляд телевізора.

З 1 грудня можна буде змінити мобільного оператора і зберегти номер

Відповідне рішення прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Даруємо квіти: кожна має своє призначення та прихований зміст

Квіти – це так святково й романтично. Вони зігрівають душу, створюють гарний настрій і надають будь-якій події урочистості. Можна подарувати букет, але можна подарувати й одну квітку. Головне – від душі!

Як зміцнити імунну систему?

Як відомо, робота імунної системи залежить від способу життя. Британські вчені назвали приховані фактори, які знижують активність імунітету.

Чорний чай врятує від інсульту

Вживання 4 чашок напою щодня знижує на 21% вірогідність їх виникнення, у той час як його рідкісне вживання такого позитивного ефекту не надає.

Цільні злаки

Дієтологи рекомендують жінкам з’їдати в середньому 140-170 грамів злаків на день, при цьому як мінімум половина з них повинні бути цільними. Що все це означає і як це організувати?

«Маленькі хитрощі» супермаркетів

Чому у великому магазині ми купуємо товарів більше, ніж хотіли?

Свіжий номер газети «ПОРАДИ» уже в продажу.

Передплатні індекси газети «ПОРАДИ» — 91145, 01002.

Передплата у будь якому поштовому відділенні України.

https://zakarpatpost.net