При отриманні хабара затримали слідчого Мукачівського міськвідділу УМВС

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК, а прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

Слідчим відділом прокуратури області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням – карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна).

Слідчий СВ Мукачівського МВ (з обслуговування міста Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області вимагав та отримав від жительки Іршавщини за не притягнення її 17-річного сина до кримінальної відповідальності за виготовлення та збут холодної зброї – кастету хабара в розмірі 400 доларів США.

Спочатку він отримав 100 доларів, а вже через декілька днів, отримав і другу частину раніше обумовленої суми хабара в розмірі 300 доларів США, після чого відразу був викритий на місці вчинення кримінального правопорушення працівниками відділу внутрішньої безпеки у Закарпатській області ДВБ УМВС України.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

https://zakarpatpost.net